Om maar eens even iets over onszelf te vertellen

Een klein stukje geschiedenis is een leuk idee om mee te beginnen en u een compleet verhaal te bieden. En daarna natuurlijk het hoge woord met wat wij voor u kunnen betekenen. De focus ligt op het feit dat wij nog net zo sterk in onze schoenen staan als op het moment dat we begonnen, en dat we in de afgelopen jaren al het nodige hebben bijgeleerd. Dit bij elkaar opgeteld maakt ons ontzettend waardevol voor u.

Klein begonnen, groot geworden

De kogel was door de kerk, in 2003 werd Asbas Computers geboren. Zoals ieder ander bedrijf zijn ook wij klein begonnen. Maar inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke en actieve speler in de computerbranche. Als team hebben we keihard gewerkt en ontwikkelingen weten te realiseren waar we allemaal trots op mogen zijn. Iedere dag staan wij op met het motto: “Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn”.

Onze speerpunten zijn nooit gewijzigd

Een goed en eerlijk advies, dat staat voorop wanneer u bij ons een product komt kopen. U vindt niet snel een ander waar u zo snel geholpen wordt of waar u alle tijd krijgt voor het doen van uw aankoop. Deze speerpunten hanteren wij al vanaf het begin en zullen nooit wijzigen:

- Tevredenheid op lange termijn

- Het geven van een eerlijk en zuiver advies

- De professionele omgang met al onze klanten

- Een persoonlijk gesprek, we zijn tenslotte allemaal gewoon mensen

- Twijfelen wij zelf over een product, dan bieden wij het ook onze klanten niet aan

Alles in eigen huis

Met zijn eigen technische dienst heeft Asbas Computers alles zelf in huis. Op onze technische afdeling werken alleen experts met jarenlange professionele ervaring. Wij kennen de markt goed en weten door geoefendheid wat onze klanten willen en verwachten.

Maar wat kunnen wij dan eigenlijk voor u betekenen?

Kort gezegd: wij kopen gebruikte computers en laptops op die door bedrijven zijn afgeschreven of aan het einde van hun leasecontract zijn. Deze machines zijn nog prima, ze moeten alleen even ‘gerefurbished’ worden. Gereinigd, gecontroleerd en voorzien van een frisse inhoud. De laptops en computers zijn zo weer helemaal als nieuw en klaar om te gebruiken voor o.a. e-mail, internet, tekstverwerken, presentaties maken, Facebook en spelletjes.

Waarom dit zo geniaal is?

Wij garanderen de goedkoopste prijzen van Nederland. Daarnaast bieden wij het grootste assortiment aan laptops in het hele land, diverse soorten en modellen. Meer dan 2000 producten direct leverbaar uit eigen voorraad. Onze tweedehands laptops en computers zijn nooit langer gebruikt dan 3 jaar en de meeste zelfs veel korter. U krijgt van ons minimaal 1 jaar garantie op uw product. Altijd. En alle bekende merken als HP, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Lenovo en Fujitsu vindt u terug in onze webwinkel.