Heb je net een tweedehands laptop aangeschaft? Om de werking van een gebruikte laptop te optimaliseren, is het raadzaam om deze voor gebruik eerst op te schonen. Weet je niet zeker hoe je een gebruikte laptop op kan schonen? Maak je geen zorgen. Onze specialisten hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet.

Hoe kun je een gebruikte laptop opschonen?


Een goede manier om een refurbished laptop op te schonen is door het gratis programma CCleaner te downloaden. Met dit programma kun je je systeem snel ontdoen van overbodige rommel. Ook de programma's Eraser, Fileshredder en Darik's Boot and Nuke (ook wel bekend als DBAN) zijn aanraders. Deze programma's helpen je om alle aanwezige bestanden op te sporen en te verwijderen.

De experts van ASBAS Computers nemen alle zorgen uit handen


Wil je liever een laptop die je meteen in gebruik kunt nemen? Bij ASBAS Computers kun je voor een klein prijsje gebruikte laptops kopen die al volledig zijn opgeschoond. Ook worden onze laptops voor verkoop uitgebreid getest en installeren we een aantal softwareprogramma's voor je. Zo kun je meteen met je nieuwe laptop aan de slag!