Wat is een refurbished laptop eigenlijk?

Gebruikt, maar toch een soort van nieuw: refurbished. Ideaal voor wanneer u een laptop zoekt maar wel vastzit aan een bepaald budget. En omdat er mogelijkheden bestaan in alle soorten en maten, biedt Asbas Computers de passende oplossing.
refurbished laptops zijn laptops die een tweede kans krijgen. Vaak omdat ze aan het einde van hun lease contract zijn of omdat ze door bedrijven zijn afgeschreven. De laptops worden grondig gereinigd (refurbished ) en helemaal gecontroleerd. Werkt iets niet helemaal naar wens, dan vervangen de technische afdeling dit onderdeel. Ook wordt de laptop voorzien van een schone en legitieme installatie van Windows. De buitenkant is net zo netjes als een nieuwe, van binnen weer zo fris als een jong blaadje.

Waarom een refurbished laptop kopen?

Omdat de laptops die hier geschikt voor zijn, een prima kwaliteit bieden. U kunt het soms zelfs zien als een machine die al warmgedraaid is voor u. Bij refurbished laptops krijgt u veel hardware en veel eigenschappen voor weinig geld. Ze hebben een langere levensduur dan goedkope nieuwe laptops en hebben en behuizing van metaal of aluminium. Niet van plastic.

Waarom een gebruikte laptop van Asbas Computers?

Asbas Computers is specialist in het leveren van refurbished laptops. Wij begrijpen uw budget en willen u daarom van het beste product voorzien. De laptops kunnen compleet naar wens geleverd worden. Denk aan uitbreiding van het werkgeheugen en de harde schijf of eventuele verlenging van de garantie. De basiseigenschappen van onze laptops:

- Elke laptop wordt geleverd met een origineel certificaat
- Alle laptops zijn ex-lease laptops die maximaal 3 jaar gebruikt zijn
- Schone Windows. De klant is de eerste gebruiker van de software
- Gegarandeerd de goedkoopste prijzen van Nederland
- 1 jaar garantie op hardware

In de webwinkel van Asbas Computers vindt u alleen computers en laptops van bekende merken als HP, Dell, Lenovo, Toshiba, Acer, Asus en Fujitsu. Wij bieden minimaal 60 verschillende soorten en modellen tegelijk. Refurbished laptops hebben karakter en kunnen dus gebruikssporen bevatten. Ze zijn echter nooit zwaar beschadigd. 

We blijven in contact
Een laptop kopen, is niet voor iedereen een zelfde soort aankoop. Daarom zijn wij ons ervan bewust dat een goede begeleiding noodzakelijk is. Asbas Computers biedt daarom een goede klantensupport. Wij blijven graag met u in contact over uw aankoop. Voor vragen staan onze lijnen altijd open. Ons doel: het beste product + de beste begeleiding. 


Een refurbished laptop dus…. weer wat geleerd vandaag.